Activiteiten

Winter Woensdagavondtennis 

Dit toernooi staat open voor alle senior Spatterleden en wordt in de wintermaanden gespeeld op de woensdagavonden.

Heb je zin om woensdagavond een uur te tennissen op je eigen niveau, meld je dan je dan nu aan via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=5B62485E-BD4D-4096-A921-A087B275595B voor de Winter woensdagavondcompetitie voorjaar 2019!

De sluiting van de inschrijving is op donderdag 3 januari 2019 om 23:59 uur.

De eerste wedstrijden worden gespeeld op woensdag 9 januari; de finale-avond staat gepland voor woensdag 20 maart.

Clubkampioenschappen enkel/dubbel/mix  

Dit jaarlijks terugkerende toernooi is een 'must' voor alle Spatterleden! De laatste jaren loopt de deelname steeds meer op. De ultieme gelegenheid om je als speler te profileren en anderen de mond te snoeren over jouw niveau.

De Spatter clubkampioenschappen enkel zullen dit jaar in maart worden gespeeld en de dubbel/mix in juni. Hou de nieuwberichten in de gaten!

4-in-1 toernooi 

Jaarlijks word dit toernooi in juli gespeeld. Leden van tennisverenigingen De Poelstars, De Eendragt, Fortuna en De Spatter zijn uitgenodigd om mee te doen met dit dubbel/mix toernooi. Hou de kalender in de gaten voor de precieze datum in 2019! 

45+ toernooi 

Dit gezelligheidstoernooi wordt meestal in augustus gespeeld en staat open voor alle Spatterleden van 45 jaar en ouder. Gezelligheid, uitdaging, hapje en drankje en weer vele verrassingen. 

Open Spatter Senioren
Dit open toernooi behoeft geen aanbeveling meer. Met zo ongeveer 425 deelnemers is dit HET Spatterevenement van het jaar. Omdat het een open toernooi betreft, kan iedereen die lid is van een tennisvereniging meedoen aan dit evenement. Het toernooi vindt altijd plaats in week 34. Je kunt voor dit toernooi inschrijven via www.toernooi.nl.

 

Husselavonden
De husselavonden zijn toegankelijk voor alle senior Spatterleden en zijn op de vrijdagavonden (van maart tot en met oktober). Je hoeft je niet van te voren aan te melden, maar kunt gewoon langslopen en je partijtje(s) meespelen.

2-Generatie toernooi
Dit dubbeltoernooi is een leuke tennisdag waaraan ieder Spatterlid, senior en jeugdlid kan meedoen, mits er tussen de koppels minstens 1 generatie verschil zit. Dus ouder met kind, opa/oma met kleinkind of tante/oom met neef/nicht. Er hoeft echter niet speciaal een familieband te zijn het kan ook een buurman of buurvrouw zijn, maar de deelnemers moeten wel lid van de Spatter zijn. Doordat alle leeftijden aan dit toernooi mee kunnen doen is dit altijd een heel gezellig gebeuren. Schrijf daarom allen in! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 642 4349

Address

Spatterstraat 19
1531 DA Wormer