Activiteiten

Winter Woensdagavondtennis 

Dit toernooi staat open voor alle senior Spatterleden en wordt in de wintermaanden gespeeld op de woensdagavonden. De eerste speelronde is van oktober t/m december, de 2e speelronde van januari t/m maart. 

Clubkampioenschappen enkel/dubbel/mix  

Dit jaarlijks terugkerende toernooi is een 'must' voor alle Spatterleden!  De ultieme gelegenheid om je als speler te profileren en sportieve uitdaging binnen onze eigen club aan te gaan.

4-in-1 toernooi 

Jaarlijks word dit toernooi in juli gespeeld. Leden van tennisverenigingen De Poelstars, De Eendragt, Fortuna en De Spatter zijn uitgenodigd om mee te doen met dit dubbel/mix toernooi. Hou de kalender in de gaten voor de precieze data! 

Vinura Open Spatter toernooi
Dit open toernooi behoeft geen aanbeveling meer. Met zo ongeveer 425 deelnemers is dit HET Spatterevenement van het jaar. Omdat het een open toernooi betreft, kan iedereen die lid is van een tennisvereniging meedoen aan dit evenement. Het toernooi vindt altijd plaats in week 34. Je kunt voor dit toernooi inschrijven via www.toernooi.nl.


2-Generatie toernooi
Dit dubbeltoernooi is een leuke tennisdag waaraan ieder Spatterlid, senior en jeugdlid kan meedoen, mits er tussen de koppels minstens 1 generatie verschil zit. Dus ouder met kind, opa/oma met kleinkind of tante/oom met neef/nicht. Er hoeft echter niet speciaal een familieband te zijn het kan ook een buurman of buurvrouw zijn, maar de deelnemers moeten wel lid van de Spatter zijn. Doordat alle leeftijden aan dit toernooi mee kunnen doen is dit altijd een heel gezellig gebeuren.