Tennisschool

Missot Tennis Academy verzorgt de tennislessen op onze vereniging. MTA is opgericht in 2018. Er wordt lesgegeven op verschillende verenigingen waaronder bij TV De Spatter. De trainingen worden in Wormer verzorgd door Mitchell Missot, gediplomeerd tennisleraar en al jaren actief in de tennissport. MTA heeft als motto 'Tennistraining is, Je leven lang tennisplezier'
MTA verzorgt de lessen voor alle leden op alle niveaus. Het lesplan is gericht op het verbeteren van alle facetten van het tennisspel. In de trainingen is aandacht voor zowel techniek als tactiek en wordt gelet op de mentale en conditionele aspecten.
 
Voor het volgen van tennislessen bij TV De Spatter is een lidmaatschap nodig. Daarnaast betaalt u lesgeld.

Gedurende het gehele winter- en zomerseizoen worden er tennislessen gegeven met uitzondering van de vakantie en feestdagen. Beide seizoenen duren 18 weken.

Bij senioren training is er keuze uit :
  • Prive les
  • Duo training
  • Groepstraining
Bij de Jeugdtraining:
Onze trainers kijken naar niveau en leeftijd waarna de kinderen in passende groepen ingedeeld. Onze vereniging doet mee aan het Tenniskidsprogramma van de KNLTB.
Tenniskids verslavend leuk bestaat uit een programma waar spelen, motorisch leren en plezier voorop staat. De aangepaste materialen en banen maken het voor iedereen mogelijk een rally of wedstrijd te spelen.

De trainingen voor kinderen zijn 1 of 2 keer per week in groepsvorm en eventueel in combinatie met een privé-, of duoles.

Inschrijven voor tennisles kan via Inschrijven — Missot Tennis Academy

Wilt u geen hele cursus, maar losse trainingen volgen, neem dan gerust contact met Mitchell op om een afspraak te maken.
 
Facturering, indeling en overige communicatieve zaken lopen via Missot Tennis Academy.
Voor vragen of opmerkingen kunt u uiteraard bij Mitchell terecht.
 
Tel: Mitchell 06-216 730 37
E-mail: [email protected]