Vrijwilligersbeleid en vrijwilligersdiensten

14 november 2022

Beste Spatterleden,
 
Speel je graag mee met de woensdagavond competitie? Geniet je er ook van dat het tennispark er tip top uitziet? Vrijwilligers binnen onze vereniging maken dit voor alle leden mogelijk. Zoals veel andere verenigingen hebben wij helaas ook te maken met een teruglopend aantal vrijwilligers die iets voor de vereniging  doen. 
 
Daarom hebben we als bestuur gemeend om het huidige vrijwilligersbeleid aan te passen, zoals ook al aangekondigd op de Algemene ledenvergadering in maart jl. De belangrijkste veranderingen zijn:
  • er is een breder aanbod aan vrijwilligersdiensten om uit te kiezen. Naast bardienst kun je ook een jeugdteam begeleiden, hand- en spandiensten verzorgen bij toernooien of een eindejaars attentie voor onze sponsoren organiseren. Een actueel overzicht is te vinden in de KNLTB club app. 
  • elk lid tussen 18 en 68 jaar vervult vrijwilligersdiensten per jaar. Elke activiteit is 1 of 2 punten waard, het minimaal te behalen aantal punten bedraagt 3 per jaar. Ditzelfde geldt voor ouders van leden jonger dan 18 jaar.
  • Bij verhindering dient men zelf voor vervanging te zorgen. Het bestuur en de commissies behandelen geen e-mails met afzeggingen.  
  • Afkoop van diensten bedraagt 30 euro per dienst. 
  • Leden die zonder afbericht niet komen opdagen voor hun dienst krijgen 50 euro boete.
Op de website van TV de Spatter staan alle spelregels en staat ook hoe je je kunt inschrijven. Heb je zelf idee├źn over een vrijwilligersactiviteit die je voor de vereniging zou willen doen en die niet op de lijst staat? Neem dan contact op via [email protected].
 
Met sportieve groet,
Het bestuur

Nieuwscategorieën