Re√ľnie & Feest

Reünie & FEEST = De Spatter 50 jaar en de voeten van de vloer….

Het is feest! Onze tennisvereninging bestaat 50 jaar!  Er zijn reeds diverse mooie activiteiten georganiseerd, maar er moet natuurlijk nog wel een echt feest komen. Een feest om samen op de toekomst te proosten. Noteer in je agenda of maak deze vrij, want je wilt dit niet missen.

Zaterdagavond 6 oktober 2018 vanaf 20.30 uur

We gaan voor een feest dat we de komende 25 jaar niet meer vergeten. We kunnen nu zelfs wel verklappen dat we een weergaloze band hebben geboekt…dus de voeten gaan zeker van de vloer!

Voor de feestavond in de Sporthal naast ons park werken wij met toegangskaarten. Zo kunnen wij goed inspelen op het aantal bezoekers. Klik hier om kaarten te bestellen voor feestavond https://eventix.shop/bez2kj3t. De kaart (€ 10, 18+) is inclusief hapjes en 2 drankjes en een spectaculaire liveband. Meld je snel aan!

Reünie

Er gebeurt nog meer die zaterdag 6 oktober. Van 15.00 uur – 17.00 uur is er een reünie om met elkaar terug te kijken op de mooie jaren als vereniging. Kent u iemand van vroeger, die lid was en die nu niet meer verbonden is aan onze tennisvereninging, attendeer diegene op de reünie. Uiteraard zullen we diverse wegen bewandelen om iedereen zo goed mogelijk persoonlijk uit te nodigen. Mooie bijkomstigheid is dat we eind augustus een geheel verbouwde kantine hebben en daar hebben leden en vrijwilligers hard aan gewerkt. Het resultaat mag er zijn en als jubileumcommissie zijn we dan ook bijzonder trots op het resultaat. Hoe leuk om daar straks te proosten op de toekomst.

Zo was het toen..

                

Kom snel kijken hoe het anno 2018 is….. en vier 6 oktober met ons mee!