Versoepeling voor sporters van 18 tot 27 jaar

28 februari 2021

Beste Spatter leden,

U zult het ongetwijfeld hebben meegekregen: per 3 maart a.s. worden de corona maatregelen deels versoepeld. Voor tennissers tot en met 26 jaar houdt dit in dat zij dan weer mogen dubbelen. Ook hoeven zij tijdens het sporten geen 1.5 meter afstand van elkaar te houden. TV de Spatter volgt hiermee het beleid van de tennisbond KNLTB. 

Andere maatregelen blijven voorlopig van kracht. Het gaat om: 

  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met 2 personen. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan. 
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. 
  • Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld.
  • Publiek op het park is niet toegestaan.
  • De kantine, kleedkamers en douches zijn dicht.
  • Vanwege de avondklok sluit het tennispark om 20.45 uur. 

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen. De voorlopige startdatum van de jeugdcompetitie rood en oranje is op 25 april gezet en voor de senioren start de competitie vanaf 1 mei.

Wij kijken zelf enorm uit naar de gezelligheid en reuring van de competitie op het tennispark en hopen dat de competitie gespeeld kan worden.  

Met sportieve groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën