Update corona maatregelen 17 november 2020; dubbelen mag weer!

19 november 2020

Beste allen,

Dinsdag 17 november heeft premier Rutte gemeld dat de aanscherping van de maatregelen m.b.t. het coronavirus van 2 weken geleden niet meer nodig is. De versoepeling geldt vanaf donderdag 19 november 2020. Met dit bericht informeren wij je over wat dit betekent voor het tennissen bij onze vereniging. Wij vragen iedereen om zich aan onderstaande maatregelen te houden.

Vrij tennissen

Het goede nieuws is dat zowel de jeugd als de senioren weer kunnen enkelen én dubbelen. De bestaande regels (1,5m afstand, met de klok mee wisselen van baanhelft, vlak van tevoren op park komen en direct na het tennissen naar huis) blijven wel van kracht. Voor de jeugd tot 18 jaar geldt geen maximum aantal spelers per baan. Bij spelers vanaf 18 jaar mogen er maximaal 4 spelers per baan zijn. Het reserveren van een baan blijft, zoals de afgelopen maanden al gebruikelijk was, vanuit huis via de website of de KNLTB app in het afhangbord.  

 Trainingen

Bij de jeugd geldt geen maximale groepsgrootte, voor de senioren wel. Daar mogen weer tot maximaal 4 personen (excl. de trainer) per baan zijn. 

Toeschouwers

Toeschouwers zijn helaas nog steeds niet welkom op het park. Dat betekent dat ouders niet bij de training van hun kind kunnen kijken en belangstellenden niet bij het vrij tennissen mogen komen kijken. 

Kantine

De kantine, het terras en de kleedkamers blijven gesloten. De toiletten zijn wel te gebruiken. 

Als bestuur volgen wij de richtlijnen van de KNLTB. Voor de laatste informatie, zie https://corona.knltb.nl/nieuws/

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën