Oud-voorzitter Cor van Diepen overleden

11 januari 2019

Donderdag 3 januari jl. is ons lid en oud-voorzitter Cor van Diepen op de leeftijd van 81 jaar volledig onverwacht overleden.

Familieman Cor is gaan tennissen toen zijn kinderen ook het racket oppakten. Tot een paar jaar geleden speelde hij in de winter op woensdagavond met zijn maten in de Sporthal. In de zomer – als hij ten minste niet op vakantie was – was hij vaste deelnemer aan de racketwissel op dinsdagochtend. Daar was hij vooral gevreesd vanwege zijn sterke service.

Cor was maatschappelijk betrokken. Ook voor de tennisclub is hij belangrijk geweest. Tot eervorig jaar maakte hij deel uit van de vrijwilligersgroep die op maandagmiddag ons park onderhoudt. Cor is ook enkele jaren voorzitter van onze club geweest. Een kundig bestuurder die zichzelf niet op de voorgrond plaatste, maar zaken wel goed regelde. Onder zijn voorzitterschap heeft de club de overstap gemaakt van gravel naar French Court. Als hij plannen kon doorrekenen, afwegen, besluiten en uiteindelijk de uitvoering van plannen kon organiseren, was hij in zijn sas. Wij zijn blij met wat hij voor onze club betekend heeft. De dinsdagochtendgroep zal Cor missen.

Wij realiseren ons hoezeer Cor een leegte achterlaat in zijn gezin. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in de komende tijd.

Het bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 642 4349

Address

Spatterstraat 19
1531 DA Wormer