Korte nieuwsupdate over de fusie

29 mei 2022

Beste leden,
 
Hier is een korte nieuwsupdate over de fusie. In de algemene ledenvergadering van maart dit jaar zijn jullie geïnformeerd over de gemeenschappelijke uitgangspunten van de tennisverenigingen en de visie waarop de uitgangspunten gebaseerd zijn. Ook hebben we een eerste schets van het nieuwe tennispark laten zien. Het tennispark zal onderdeel zijn van een sportaccommodatie samen met de ijsbaan- en de jeu de boules vereniging.
 
Momenteel wordt er aan een intentieverklaring gewerkt van de gemeente en de tennisverenigingen. Doel hiervan is om de haalbaarheid van een fusie van de tennisverenigingen en het verplaatsen van de tennisverenigingen naar een sportpark dat geschikt is voor tennis en padel te onderzoeken en om de eisen en randvoorwaarden hiervoor te onderzoeken. 
 
Het doel van de intentieverklaring is om op papier vast te stellen dat alle betrokken partijen in principe achter de verhuizing naar een nieuw park staan. 
Het geeft het startschot om samen met de gemeente de door de onze verenigingen vastgestelde randvoorwaarden uit te werken en vast te leggen in een overeenkomst.
 
We houden jullie op de hoogte van de voortgang.
 
Namens de besturen van tennisvereniging de Eendragt, de Poelstars en de Spatter
 

Nieuwscategorieën