Competitie in september/oktober

09 juni 2020

Hallo allemaal,
 
De voorjaarscompetitie kon helaas niet doorgaan vanwege de Corona uitbraak, jammer maar een noodzakelijk besluit.
De KNLTB organiseert een alternatief voor de voorjaarscompetitie, de KNLTB Competitie 2020, met andere voorwaarden vanuit de KNLTB en de Spatter.
 
Je kunt je inschrijven voor de volgende competitiedagen:
-dinsdagochtend
-vrijdagavond
-zaterdag (overdag)
-zaterdagavond (wordt gespeeld op tijdsduur, elke partij duurt maximaal 1 uur)
-zondag
 
Er zal tijdens alle competitievormen niet gespeeld worden voor promotie of degradatie. 
Dit betekent dat er in de voorjaarscompetitie van 2021 met de ploeg rechten van de voorjaarscompetitie 2020 wordt gespeeld.
 
Citaat KNLTB:
"Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. We hebben ook scenario's klaarliggen waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!"
 
Iedereen dient zich OPNIEUW aan te melden voor deze competitie!!! Informeer eerst bij jouw teamgenoten of ze beschikbaar zijn in deze periode (in de bijlage de speeldata).
Graag vermelden welke competitie je wilt spelen en met welke spelers => is jouw inschrijving exact hetzelfde als de voorjaarscompetitie? Geef dit dan aan in jouw mail. 
 
Teams die zich al voor de voorjaarscompetitie hadden aangemeld hebben voorrang op nieuwe aanmeldingen (indien er plek is zijn deze van harte welkom).
 
De DEADLINE om te inschrijven is vrijdag 26 juni!!!
 
Met vriendelijke groet,
 
Mario van Deijzen
VCL t.v. de Spatter

speeldata-najaarscompetitie-alle-data-2020.pdf

Nieuwscategorieën